Main idea – NEXT | KA220-YOU

Ideea principalăNEXT | KA220-YOU

Proiectul vine ca o soluție pentru a depăși problema lipsei de centralizare a informațiilor și a unei baze de date de unde să obținem o analiză națională a participanților, lipsa de colaborare și informare face să fie dificil pentru tineri să acceseze și să găsească cel mai potrivit program de voluntariat care să le ofere instrumentele adecvate accesului pe piaţa muncii. De asemenea, este dificil și pentru companii și asociații să descopere candidați cu un anumit profil. Urmărește-ne în dezvoltarea acestui proiect! 🔜 🔜

Main idea – NEXT | KA220-YOU

What do we want to achieve through our KA220-YOU project, NEXT? promote volunteering as a tool to raise employment opportunities; create tools, resources and synergies to ensure a network between all important actors of the labor market; support the development and improvement of youth skills and competences needed and requested in the current labor market; equip youth practitioners and youth association with the needed resources to guide youth volunteers towards employment and/or entrepreneurship. Follow us in the development of this project! 🔜 🔜

#NEXT #youth #volunteering #employment #entrepreneurship #Erasmusplus #ESC

1600 900 DoGreatThings