Do Great Things
...and Leave your mark

We are a team which strives to create products that respect your time and money.

D.G.T. Asociația este o organizație non-guvernamentală non-profit care s-a născut în 2011 din pasiunea câtorva tineri care doreau să ia măsuri și să facă o schimbare în societatea lor. Membrii fondatori ai D.G.T. au avut dorința de a da înapoi toate lucrurile pe care le-au învățat și au experimentat în anii anteriori de voluntariat.
Misiunea D.G.T. se concentrează pe crearea de rețele naționale și internaționale între tineri, studenți, formatori și profesori de diferite naționalități, culturi și medii. Acesta abordează subiecte precum schimbul intercultural, educația non-formală, sportul, ecologia, schimbările climatice, dezvoltarea durabilă, cetățenia europeană și politica internațională (geopolitică). Toate acestea sunt adăugate pentru a facilita acumularea de experiență de către tineri, prin activități de voluntariat și metode de educație non-formală, permițându-le să pună în practică tot ceea ce au învățat în școală.
Începând din 2011 organizăm propriile noastre evenimente în România: schimburi de tineri, proiecte de democrație a tinerilor, cursuri de formare, seminarii pentru contact și conferințe. Temele proiectelor noastre se referă la probleme sociale (migrație, integrare, combaterea sărăciei, cetățenie activă), aspecte culturale (respectarea diversității, coexistență pașnică), probleme politice (democrație, libertate de exprimare), ecologie, sport și arte (pictură , fotografie, cântat, dans). Prin urmare, avem destulă experiență într-o mare varietate de subiecte.
Lucrăm cu tineri cu mai puține oportunități și avem o bună experiență practică integrându-i în proiectele noastre. Multe dintre evenimentele noastre internaționale au loc în zonele rurale unde includem tinerii marginalizați, cum ar fi tinerii șomeri, tinerii din zone izolate geografic și tinerii cu un fundal social dur (orfani, din familii destrămate, cu origini imigrante etc.). Mai mult, atunci când trimitem organizații pentru proiecte care se desfășoară în străinătate, încercăm să avem în echipa formată din tineri cu mai puține oportunități și NEET pentru că înțelegem importanța impactului pozitiv pe care aceste proiecte îl au asupra lor.
D.G.T. are lucrători de tineret cu experiență practică solidă cu privire la toate aspectele ciclului de proiect într-un schimb de tineri: evaluarea nevoilor, redactarea propunerilor, implementarea, evaluarea, activități de urmărire, raportare. Un astfel de personal cheie poate ajuta organizația solicitantă în orice aspect consideră că este potrivit.
Datorită faptului că misiunea noastră se concentrează pe rețea, am creat Rețeaua Do Great Things ca o rețea informală de oameni, ONG-uri, asociații, fundații, organizații și instituții din întreaga lume. Funcționează ca o umbrelă a tuturor asociațiilor noastre. Începând cu ianuarie 2014, am stabilit primul nostru D.G.T. ramură. D.G.T. Moldova este prima noastră ramură. De asemenea, în 2016, am reușit să ne deschidem și sucursala în Spania: D.G.T. Spania. În 2018 am devenit cu adevărat legați de Insula Reunion (Franța), deoarece am început să organizăm o serie de proiecte pe această insulă. Mai departe, la începutul anului 2019, am luat masa „Do Great Things Latvia” (D.G.T. Letonia).

Testimonials

Preferințe de confidențialitate
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.